Școala de Formare Managerială în Turism
Școala de Formare Managerială în Turism

Atelier național de lucru

În data de 31 martie 2021, S.C. Formare Managerială în Turism – FMT S.R.L. a organizat în Sfântu-Gheorghe un atelier de lucru cu scopul de a informa un număr cât mai mare de persoane interesate despre posibilitatea de a crește competențele digitale ale angajaților din industria mobilei. Acest eveniment a avut ca invitați membri reprezentativi pentru industria mobilei, la nivel național.

În baza Ordonanței de Guvern din 03.01.2021 – Art. 15 din Anexa 3, numărul de participanți a fost limitat, așa că echipa noastră a decis organizarea atelierului de lucru cu durata de patru ore cu membrii Asociației Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (https://www.asimcov.org/about/clusters) în cadrul căreia se bucură de o activitate inovatoare și fructuoasă unu număr reprezentativ de clustere printre care și PROWOOD, un cluster important centrat pe industria mobilei (https://www.prowood.ro).

Participanții au fost informați despre proiect și rezultatele acestuia, echipa noastră oferindu-le posibilitatea de a deveni utilizatori viitori ai muncii intelectuale realizate de consorțiu până în prezent.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul proiectului http://digifind.unwe.bg/index.php/results/.

* Acest text reflectă opiniile autorului. Comisia Europeană nu poartă răspunderea pentru informațiile conținute.

Share: