- autorizatia nr. 8/835/19.11.2007
- tip program – calificare
- durata – 720 ore (20 saptamani)
- conditii de acces
– absolvent invatamant obligatoriu
– aviz medical - acte necesare pentru inscriere: BI/CI, certificat nastere, dovada de schimbare a numelui, diploma studii, adeverinta medicala cu mentiunea „Apt curs…”
- tip certificat obtinut – de calificare
- competente dobandite in urma absolvirii cursului: comunicarea la locul de munca, desfasurarea muncii in echipa, aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca, asigurarea conditiilor igienico-sanitare,organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei, intocmirea documentelor specifice, pregatirea antreurilor calde si reci, pregatirea fripturilor, pregatirea gustarilor calde si reci, pregatirea mancarurilor din carne, pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase, pregatirea preparatelor lichide, prepararea dulciurilor (deserturilor), prepararea fondurilor glace, prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare, realizarea actiunilor de supervizare si control, realizarea aluaturilor de baza, realizarea salatelor, realizarea sosurilor.