Școala de Formare Managerială în Turism

DigiFInd – „Îmbunătățirea abilităților digitale ale adulților pentru industria mobilei”

Proiect cofinanțat de Comisia Europeană în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea-cheie 2, Parteneriate strategice în domeniul educației, formării și tineretului.

 

Proiectul, coordonat de Universitatea de Economie Mondială și Națională din Bulgaria, reunește opt organizații reprezentând cinci țări (Bulgaria, Italia, Germania, Polonia și România) într-un parteneriat transnațional de cooperare strategică cu o reprezentare geografică echilibrată a zonei Erasmus +. Partenerii acestui proiect sunt:

Universitatea de Economie Mondială și Națională (UNWE), Bulgaria
INTERKRES, Polonia
PAIZ Konsulting, Polonia
Associazione per lo Sviluppo Organizzativo e delle Risorse Umane (Associazione Effebi), Italia
Asociația Bulgară din Industrie (BIA), Bulgaria
Fachhochschule des Mittelstands (FHM), Germania
Centro Studi per L’innovazione D’impresa (CESPIM), Italia
C. Fomare Managerială în Turism – FMT S.R.L., România
Acest proiect de trei ani are scopul de a sprijini formatorii în a dezvolta abilitățile digitale ale adulților cu nivel scăzut de calificare din industria mobilei cu scopul de a le facilita angajarea și crește nivelul socio-educațional și profesional. Proiectul își dorește dezvoltarea programelor analitice de formare pentru adulți în vederea dobândirii abilităților digitale adecvate pe care să le aplice în sectorul industriei mobilei. În plus, pentru atingerea scopului final al proiectului, partenerii vor crea, de asemenea, platforma DigiFInd – o platformă care va oferi formare în abilități digitale și industria 4.0.

Obiectivul principal al proiectului este să ofere formatorilor pregătire profesională în dezvoltarea abilităților digitale într-un mod mai eficient. Această perfecționare va utiliza instrumente bazate pe tehnologia informației și comunicării (TIC) în vederea îmbunătățirii abilităților digitale și pentru sprijinirea adulților cu nivel scăzut de calificare în procesele de inserație și integrare pe piața muncii. Deoarece dezvoltarea viitoare a producției de mobilier necesită cunoștințe și abilități rezultate nu numai în urma transformării digitale ci și a Internetului lucrurilor (IoT), acest proiect sprijină inițierea și dobândirea acestor abilități de către adulții cu grad redus de calificare.

 

* Acest text reflectă opiniile autorului. Comisia Europeană nu poartă răspunderea pentru informațiile conținute.

 

Share: