Școala de Formare Managerială în Turism

Flexibilitate pe piața muncii pentru industria alimentară prin formare profesională continuă (FLEXI-IA-FPC)

  • Solicitant: Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară
  • ID-ul proiectului: POSDRU/182/2.3/S/151536
  • Calitatea avută în cadrul proiectului: Partener
  • Obiectiv proiect: Creșterea nivelului de calificare și recalificare a angajaților pentru domeniul industriei alimentare
  • Stadiu implementare proiect: Finalizat
  • Grup țintă: 718 angajați din care minimum 50% au domiciliul/reședința în zonele/județele/orașele foste industrializate, inclusiv zonele limitrofe acestora
  • Persoane certificate: 647 persoane calificate/recalificate
  • Valoare totală proiect: 8.569.642 lei
  • Sursa de finanțare: Surse externe nerambursabile, buget de stat și contribuție proprie
  • Durată implementare: 10 luni
  • Numele instituției finanțatoare: AMPOSDRU
  • Link către site:http://www.flexi-calificare-fsia.ro

Share: