Școala de Formare Managerială în Turism
Școala de Formare Managerială în Turism

Proiectul DIGIFIND este premiat de Agenția Națională Erasmus+ din Bulgaria

DigiFInd – „Îmbunătățirea abilităților digitale ale adulților pentru industria mobilei”

Proiect cofinanțat de Comisia Europeană în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea-cheie 2, Parteneriate strategice în domeniul educației, formării și tineretului.

 

 

În cadrul conferinței „Douăzeci de ani de existență a Centrului Erasmus+ de Dezvoltare a Resurselor Umane ‘Schimbăm vieți, Deschidem minți’” organizată la Sofia, Bulgaria, în data de 06.12.2019, proiectul DigiFInd – „Îmbunătățirea abilităților digitale ale adulților pentru industria mobilei” a primit un certificat de calitate din partea Agenției Naționale Erasmus+ a Bulgariei, finanțatorul activităților consorțiului format din 8 parteneri, printre care și firma noastră. Această conferință a fost o oportunitate pentru partenerii implicați în realizarea proiectelor KA2 de a-și prezenta proiectele desfășurate în Bulgaria și finanțate din fondurile alocate programului de educație și tineret Erasmus+.

Cu privire la proiectul DigiFInd, audiența a apreciat activitatea și produsele intelectuale realizate de cele opt organizații partenere în vederea formării forței de muncă (formatori și angajați) și creșterii angajabilității din sectorul industriei mobilei.

Pentru mai multe informații, vizitați http://digifind.unwe.bg/

Share: